Από τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκοπίου Παυλοπούλου με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Δημήτριο Κουτσούμπα

Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Κύριε Πρόεδρε, εκτός από το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες, υπάρχουν πολλά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν τον λαό μας και τη χώρα μας, σε μια στιγμή και σε μια περίοδο που οξύνονται οι αντιθέσεις και οι ανταγωνισμοί, οι επεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή. Σε μια περίοδο που είναι σε εξέλιξη το νέο σχέδιο για το Κυπριακό και βέβαια, με τη νατοϊκή παρουσία εδώ στο Αιγαίο, να συσσωρεύονται στρατιωτικές δυνάμεις στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, στη Μαύρη Θάλασσα. Και βέβαια με τα γνωστά προβλήματα στη Μέση Ανατολή, στη γειτονιά μας. Αυτά τα ζητήματα, νομίζουμε, πρέπει να μπουν στην ατζέντα, στην επικαιρότητα, να συζητηθούν και βέβαια έτσι να δράσουν οι πολιτικές δυνάμεις. Και γι’ αυτά ήρθα σήμερα εδώ, για να σας ενημερώσω για τις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, τις προτάσεις μας και πως βλέπουμε την κατάσταση να εξελίσσεται.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Γενικέ Γραμματέα, σας ευχαριστώ πολύ. Άλλωστε ξέρετε πως πάντοτε ακούω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις θέσεις και απόψεις σας, άρα τις θέσεις και απόψεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή την ενημέρωση και μακάρι να γίνει και συχνότερη.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ