Βίντεο: Αντιφώνηση του ΠτΔ κ. Π. Παυλοπούλου κατά το Γεύμα που παρέθεσαν προς τιμήν του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος και ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Α. Βασιλόπουλος

«Υπό όρους αρραγούς ενότητας να υπερασπιζόμαστε, στο ακέραιο, τα Εθνικά μας Θέματα και τα Εθνικά μας Δίκαια» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος από την Καλαμάτα όπου βρέθηκε για τον εορτασμό της Πολιούχου της πόλης Υπαπαντής του Σωτήρος.

«Η Υπεραγία Θεοτόκος, η Υπέρμαχος Στρατηγός, να φωτίζει τον δρόμο μας ως Λαού και ως Έθνους, να καθοδηγεί τα βήματά μας και να μας εμπνέει ώστε υπό όρους αρραγούς ενότητας να υπερασπιζόμαστε, στο ακέραιο, τα Εθνικά μας Θέματα και τα Εθνικά μας Δίκαια και να κατακτήσουμε το μέλλον που μας αναλογεί και μας αρμόζει κατά το παράδειγμα των Προγόνων μας και κατά τις Παρακαταθήκες της ανυπέρβλητης Εθνικής μας Κληρονομιάς», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος διεμήνυσε στην Τουρκία να μην τολμήσει να φέρει το λεγόμενο μνημόνιο με τη Λιβύη ως αντίβαρο καθώς, όπως είπε, δεν δημιουργεί κανένα έρεισμα διαπραγμάτευσης.