Από τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Βούτση

Ν.ΒΟΥΤΣΗΣ: Καλημέρα κ. Πρόεδρε

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλημέρα, γερός , δυνατός;

Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ: Να είστε καλά.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλή δύναμη.

Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ: Χαίρομαι πάρα πολύ που σας βρίσκω εδώ πέρα. Να είστε καλά. Την ίδια ώρα που διαπραγματευόμαστε ως Κυβέρνηση και ως χώρα, προσπαθούμε να κάνουμε σημαντικές τομές και στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης και στην Αυτοδιοίκηση και στην αντιμετώπιση του μεγάλου κύματος των προσφύγων και των μεταναστευτικών ροών και για το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη και είδατε και το τελευταίο νομοσχέδιο για την αποκατάσταση δημοκρατικών δικαιωμάτων στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης. Κάνουμε αρκετά πράγματα και θα ήθελα να σας ενημερώσουμε διότι θεωρείστε και Πρύτανης αυτών των διαδικασιών διαχρονικά.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Να θυμάσθε ότι το θέμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μου είναι ιδιαίτερα, θα έλεγα, προσφιλές. Με την έννοια ότι ξέρω χρόνια ολόκληρα τι βάρος κουβαλάει πάνω της και τι μπορεί να κάνει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Και ίσως είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα σήμερα.

Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ:
Σαφέστατα, διότι η αλληλεγγύη είναι ο κοινός παρονομαστής όλων των δράσεων που πρέπει να υπάρξουνε τώρα. Για όλους μας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστώ πολύ και καλή δύναμη.

 

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ