Από τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο-Γενικό Διευθυντή του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κ.Μιχάλη Ψύλο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, συγχαρητήρια, καλή δύναμη και μια ευχή: Να συνεχίσετε την παράδοση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Το οποίο έχει γίνει πραγματικά μια πηγή έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης, για τον Ελληνικό Λαό γενικότερα και όχι μόνο.

Μ.ΨΥΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την ευχή σας. Ξέρετε ότι εμείς ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια: Στροφή στην κοινωνία και στα προβλήματά της. Δεν θα είναι ένα Πρακτορείο που θα απευθύνεται στα Υπουργεία μόνο, θα απευθύνεται στην κοινωνία, στα προβλήματα και, κυρίως, στη σωστή προβολή των θέσεων της χώρας στο εξωτερικό. Αυτό είναι υπόσχεση και σε σας προσωπικά, αλλά φυσικά και στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος πληρώνει αγόγγυστα και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλή δύναμη.

Μ.ΨΥΛΟΣ: Ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να σας προσφέρω, κύριε Πρόεδρε, και μία έκδοση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για τα 100 χρόνια του και επίσης ένα βιβλίο του αείμνηστου Ανδρέα Χριστοδουλίδη, του οποίου τιμάμε τη μνήμη στις 5 Ιουνίου. Και παρακαλούμε να είστε εσείς αυτός που θα κάνει και τα αποκαλυπτήρια μιας τιμητικής πλάκας στα γραφεία του Αθηναϊκού Πρακτορείου. Το κτίριο στο οποίο στεγαζόμαστε, το οποίο αγοράστηκε με πρωτοβουλία του Ανδρέα, θα φέρει το όνομα ‘Μέγαρο Ανδρέα Χριστοδουλίδη’. Θα κάνουμε λοιπόν, την τελετή των αποκαλυπτηρίων στις 5 Ιουνίου και θα σας παρακαλέσουμε να είστε εσείς αυτός που θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλακέτας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θα είμαι εκεί.-